Sherpa

€ 129,95 € 219,95 (40,92% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 129,95 € 219,95 (40,92% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 5.601.02
    • Halfhoge veterschoen met lamsvel voering
    • Uitklapbare ijshaak voor een zekere grip

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Halfhoge veterschoen. 100% waterdicht door Tex-membraan. Een geweldig model van sterk, waterafstotend nappaleer met voering van lamsvel. Met een uitklapbare ijshaak en een solide antislipzool met bergprofiel.

Uitklapbare ijshaak: De ijsbestendige klapspike zit onopvallend opgeborgen onder de zool. Voortaan kunt u stabiel en veilig het ijs op of de sneeuw in!

Stevige, warme winterspecialisten met ijshaak voor de gladde wegen 1. De ijshaak zit onopvallend opgeborgen 2. Ze kan met één hand worden uitgeklapt 3. Voortaan stabiel en veilig het ijs op Gepatenteerde, Zwitserse veiligheidstechniek: bergprofielloopzool met ijsbestendige klapspike – eenvoudige en beproefde uitklaptechniek.

Deze met lamsvacht gevoerde winterschoenen hebben een eenvoudige inklapbare ijshaak – de ijshaak zit onopvallend opgeborgen in de robuuste bergprofiel loopzool - en biedt u op winterse dagen extra zekerheid. Gepatenteerde Zwitserse veiligheidstechniek.

Drie lagen voor de perfecte bescherming Het TEX membraan creëert een klein wonder: het membran maakt het leer namelijk 100% waterdicht. 1. Ademend leder, weerbestendig en waterafstotend 2. Sympatex membraan: 100% waterdicht van buitenaf, van binnenuit kan vocht verdampen. 3. Klimaat actieve voering met schuimstof gepolsterd.

Specificaties

Kleur: grijs
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 44
Categorie: Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed