MODEL Athene

  • 4.781.08
MODEL Athene
MODEL Athene
MODEL Athene
MODEL Athene
MODEL Athene
MODEL Athene
    • Voor eigen inlegzolen
    • Met veter en ritssluiting
    • Zachte sneakerzool
  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

Maat:

€ 184,95

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 184,95

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

    • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
    • Gratis verzending vanaf € 50,-
    • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
    • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Bij deze sneaker staan de oog-vetering, de dikke polstering en de dikke zool in het zonnetje. Uitneembaar gepolsterd voetbed, bekleed met microvezel en zachte sneakerzool van PU.

HELVESKO Sneaker-Soft-zool: Gun uzelf mode om van te genieten! Bij deze sneaker Soft-zool dempt de schuimen PU polstering elke stap. U merkt meteen hoe comfortabel het is! De zolenrand met de crêpestructuur en het antislip profiel is sportief en modieus! De sneaker Soft-zool is zo zacht als hij eruit ziet.

Voor luxe sneakers: werd de nieuwe Sneaker-Soft-zool ontwikkeld. De dikke PU schuimlaag is volop in de mode, heeft bijna geen gewicht en een markant profiel.

Veter- en ritssluiting: Door de combinatie van een veter- en rits-sluiting past dit vlotte model in één keer. Met de vetersluiting bepaalt u uw ideale pasvorm, en met de rits sluit u de schoen gemakkelijk. De fijne lederkwaliteit is niet alleen super comfortabel, maar ziet er ook nog geweldig uit.

Microvezel: is zacht voor de blote voet! Voor een natuurlijk voetklimaat! Het zijdezachte materiaal reguleert temperatuur en vochtigheid, het is stevig, gemakkelijk in onderhoud en hygiënisch.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: blauw
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed