Rom

  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

Maat:

€ 164,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 164,95 *

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 3.438.08
    • sportieve sneaker van de nieuwe generatie!
    • voor dynamisch afrollen, door Explorerzool II

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Sportieve sneaker van de nieuwe generatie! Een ecologische leer-/textiel-combinatie met voering van Dry Climmicrovezel. Stevige steun door vetersluiting met lussen en een verhoogde pasvorm. Explorerzool II van PU, profielzool van compact-TPU. Met een uitneembaar voetbed.

Explorer-zool II: Professionele afrol specialist met profiel van TPU: Dit is de nieuwe generatie Explorer zool II. Het nieuwe Explorer afrol systeem is geoptimaliseerd voor u! Met een nieuwe materiaal samenstelling biedt de Explorer-zool II een nog betere demping.

Dynamisch afrollen: ook op blote voeten! Dat kan met de Explorer zool. Het dempende voetbed kan worden verwijderd en vervangen worden door uw eigen inlegzolen.

Dry Clim micro-vezel: Is zacht voor de blote voet en zorgt voor een natuurlijk voetklimaat! Het zijdezachte materiaal reguleert temperatuur en vochtigheid, het is stevig, gemakkelijk in onderhoud en hygiënisch.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar `voor eigen inlegzolen` dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Specificaties

Kleur: blauw
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 39, 43
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Helvesko
Hoogte: normale wreef
Breedte: normaal tot breed