Maya

  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

€ 84,95 * € 144,95 * (41,39% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 84,95 * € 144,95 * (41,39% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd NL circa 1-3 werkdagen, levertijd België 5-7 werkdagen

  • 3.349.20
    • Van zacht nappaleer met een uitneembaar voetbed
    • Elastische voorvoet voor de gevoelige voet

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Sportieve, veelzijdige klassieker volgens de elastische Ströbelmaakwijze gemaakt. Van zacht nappaleer met antislip hielinstap en gepolsterde rand. Uitneembaar voetbed en dempende twee lagenzool van PU en rubber voor goede demping.

Zachte oplossingen voor gevoelige voeten! Een zege voor gevoelige voeten, de elastische zijkanten bieden meer ruimte - ideaal bij o.a. Hallux Valgus. De elastische rekzones worden hier gecombineerd met zacht leder.

HELVESKO tweelagen-zool. Een geniale combinatie: Probeer deze ontwikkeling van ons merk HELVESKO: de lichte twee-lagenzool. Het voetbed is van licht kurk met schuimkern en een met leer beklede toplaag. De zool heeft een lichte PU-laag aan de bovenkant en een elastische rubberlaag aan de onderkant.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Ströbelmaakwijze - een klassieke maakwijze. Steek voor steek wordt de schacht elastisch aan de binnenzool genaaid. En zorgt ervoor dat de schoen beweeglijk blijft.

Specificaties

Kleur: grijs
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 37
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed

8.6/10