Aurora

  • Voor eigen inlegzolen
€ 64,95 * € 134,95 * (51,87% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 64,95 * € 134,95 * (51,87% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 3.404.05
    • variabele vetersluiting en ritssluiting aan de binnenzijde
    • van het beste ecologische leer

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Een heerlijk comfortabele sandaal met plaats voor de hele voet, eerst op maat aan te snoeren, daarna met één handgreep aan te trekken door de rits aan de binnenzijde. Het beste ecologische leer en een productie die het milieu niet belast. De Infinityzool van PU heeft een dwarsprofiel en een uitneembaar voetbed.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar `voor eigen inlegzolen` dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

HELVESKO Infinity-zool Comfortabele afrolzool van flexibel PU met stabiele kern en dempend balkussen. Infinity-zool om perfect af te rollen. De naam zegt het al: eindeloos comfortabel! De exclusieve zool is van hoogwaardig rubber, flexibel en tegelijk goed steunend door de stabiele kern. Met afgeschuinde uiteinden en dwarse ribbels om af te rollen, antislip door opgeruwd loopvlak en een uitneembaar voetbed geschikt voor eigen inlegzolen - tot het kleinste detail doordacht!

Specificaties

Kleur: rood
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 41
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed