Jala

  • Voor eigen inlegzolen
€ 159,95 * € 229,95 * (30,44% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 159,95 * € 229,95 * (30,44% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 6.593.08
    • Ook geschikt voor diabetici
    • Geschikt voor eigen inlegzolen

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Dit halfhoge model is zacht voor de voeten. Hij is bij de gepolsterde schacht comfortabel vast te maken, naar behoefte is de pasvorm aan te passen. Ook geschikt voor eigen inlegzolen. Van thermoreactief leer met gestikte inzetten en voering van microvezel. Uitneembaar voetbed met onderlaag, speciale PU zool.

De basis voor ontspanning: De semi stijve PU zool heeft een druk ontlastend afrolsysteem. Met extra zachte tred door 1 uitneembare voetbed met 2 onderlaag: beide uitneembaar, dus ook ruimte voor stevigere inlegzolen.

Thermoreactief leer: Voor bijzondere, kwetsbare voeten! Deze Intersko-schoenen van thermoplastisch leer zijn ook geschikt voor diabetici. Problematische delen kan de orthopedische schoenmaker door middel van warmte wijder maken en voor altijd aan de vorm van de voet aanpassen. De semi-stijve PU zool heeft een druk ontlastend afrolsysteem dat ook de enkel goed steunt. Voor een extra zachte tred zorgt het uitneembare voetbed met onderlaag: beide uitneembaar en biedt dus ook ruimte voor stevigere inlegzolen.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Voering van microvezel: is zacht voor de blote voet! Voor een natuurlijk voetklimaat! Het zijdezachte materiaal reguleert temperatuur en vochtigheid, het is stevig, gemakkelijk in onderhoud en hygiënisch.

Comfortabele ruime voetvorm: Schoenen met een royale brede voetvorm zijn zeer geschikt voor mensen met diabetes. Het zachte leer verkleint bovendien de kans op voetwondjes.

* Als u lijdt aan matige of ernstige diabetes, raadpleeg uw arts of podotherapeut.

Specificaties

Kleur: blauw
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: extra breed

8.6/10