Bessie

 • 6.586.00
Bessie
Bessie
Bessie
Bessie
  • Voor eigen inlegzolen
  • Sportieve sneaker met vetersluiting
  • Bewezen zonder druk en wrijving
 • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

€ 89,95 € 209,95 (57,16% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 89,95 € 209,95 (57,16% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
  • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Comfortabele sportieve sneaker met vetersluiting. Zonder druk en wrijving: podotherapeutisch ontwikkeld voor de diabetische voet of andere voetproblemen. Van thermo-reactief leer dat door uw behandelaar aan te passen is. De semi-stijve zool met uitneembaar voetbed biedt voldoende ruimte voor eigen inlegzolen.

* Als u lijdt aan matige of ernstige diabetes, raadpleeg uw arts of podotherapeut.

Voor bijzondere, kwetsbare voeten! Deze Intersko-schoenen van thermoplastisch leer zijn ook geschikt voor diabetici. Problematische delen kan de orthopedische schoenmaker door middel van warmte wijder maken en voor altijd aan de vorm van de voet aanpassen. De semi-stijve PU zool heeft een druk ontlastend afrolsysteem dat ook de enkel goed steunt. Voor een extra zachte tred zorgt het uitneembare voetbed met onderlaag: beide uitneembaar en biedt dus ook ruimte voor stevigere inlegzolen.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Voor kwetsbare voeten: Deze Intersko schoenen van speciaal thermo reactief leer dat reageert op warmte zijn ook geschikt voor diabetici. Problematische delen kunnen door middel van warmte wijder worden gemaakt en voor altijd aan de voet aangepast.

De semi stijve PU zool heeft een druk ontlastend afrolsysteem. Voor een extra zachte tred zorgt het 1. uitneembare voetbed met 2. onderlaag: beide uitneembaar en biedt dus ook ruimte voor stevigere inlegzolen.

Comfortabele ruime voetvorm: Schoenen met een royale brede voetvorm zijn zeer geschikt voor mensen met diabetes. Het zachte leer verkleint bovendien de kans op voetwondjes.

Specificaties

Kleur: zwart
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: extra breed