Nara

  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

Maat:

€ 104,95 * € 134,95 * (22,23% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 104,95 * € 134,95 * (22,23% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 4.699.02
    • aangenaam comfort
    • van weersbestendig suède

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

De vlotte half hoge schoen wordt ook wel bootie genoemd! Het weersbestendige suède heeft een gepolsterde rand en tong en is volgens de Ströbel-maakwijze elastisch verwerkt. Binnenin een warme loden voering en een tweelagen dempende inlegzool. Licht gewicht PU-zool.

Dubbele inlegzolen voor dubbel comfort: Draag het voetbed plus de onderzool voor meer demping of alleen het voetbed voor meer volume. Beide te vervangen voor uw eigen inlegzolen.

Traditioneel walkloden: biedt optimale eigenschappen voor huisschoenen: luchtdoorlatend en licht, warm en flexibel, maar in het gebruik bijna onverwoestbaar. Voor walkloden worden de wolvezels eerst uitgebreid geweven en dan gevilt. Zo blijft de stof elastisch en neemt vocht op, maar vocht en vuil van buitenaf worden afgestoten.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar `voor eigen inlegzolen` dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Ströbelmaakwijze: een klassiek maakwijze steek voor steek wordt de schacht elastisch aan de binnenzool genaaid. En zorgt ervoor dat de schoen beweeglijk blijft.

Specificaties

Kleur: grijs
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 37, 39, 40, 41, 42
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed