Angelina

  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

Maat:

€ 149,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 149,95 *

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 3.434.00
    • voor aangename warme voeten
    • comfortabele pasvorm met praktische vetersluiting

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

De praktische vetersluiting is hier ook de blikvanger: een brede band loopt licht door de decoratieve metalen ogen en zorgt voor een snelle aanpassing. Geweldige kwaliteit door de elastische Ströbel maakwijze: het nubuckleer is onverwoestbaar en met actief ademend vilt gevoerd, ook het uitneembare voetbed is met vilt bekleed. Zacht afrollen met de Infinity-zool van hoogwaardig rubber.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar `voor eigen inlegzolen` dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Ströbelmaakwijze: een klassiek maakwijze steek voor steek wordt de schacht elastisch aan de binnenzool genaaid. En zorgt ervoor dat de schoen beweeglijk blijft.

Walkloden: gebruiken we als heerlijk zacht, licht voerings materiaal. Licht voeringmateriaal voor een optimale regulering van temperatuur, vochtigheid en luchtcirculatie. Van dun bij de overgangsmodellen tot behaaglijk dik in de winter! Van traditioneel scheerwol ontstaat een robuust viltweefsel met fantastische klimatologische eigenschappen: luchtdoorlatend, vochtigheid regulerend dus warm zonder zweten. Een toevoeging van polyester maakt het nog meer onverslijtbaar. Duurzaam absorberend en hygiënisch.

HELVESKO Infinity-zool: Comfortabele afrolzool van flexibel PU met stabiele kern en dempend balkussen.

Specificaties

Kleur: zwart
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 40, 42, 43
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed