Lucy

  • Voor eigen inlegzolen
€ 79,95 * € 149,95 * (46,68% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 79,95 * € 149,95 * (46,68% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 3.433.02
    • Comfortabele schoen van zacht leer
    • Veterschoen met stevige houvast

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Een geweldige comfortabele schoen van zacht leer. Elastisch verwerkt volgens de Ströbel-maakwijze. Binnenin leren voering en met leer bekleed, uitneembaar voetbed, lichte afrollende Infinityzool van natuurlijk rubber.

Infinity-zool voor het afrollen: De naam zegt het al: eindeloos comfortabel! De exclusieve zool is van hoogwaardig rubber, flexibel en tegelijk goed steunend door de stabiele kern. Met afgeschuinde uiteinden en dwarse ribbels om af te rollen, antislip door opgeruwd loopvlak en een uitneembaar voetbed geschikt voor eigen inlegzolen – tot het kleinste detail doordacht!

Ströbelmaakwijze: een klassiek maakwijze steek voor steek wordt de schacht elastisch aan de binnenzool genaaid. En zorgt ervoor dat de schoen beweeglijk blijft.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar `voor eigen inlegzolen` dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Specificaties

Kleur: grijs
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 37
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed

8.6/10