Daya

  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

€ 84,95 * € 154,95 * (45,18% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 84,95 * € 154,95 * (45,18% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 1.106.00
    • Super elastische sneaker
    • Brede sneakerzool

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Deze geliefde sneaker krijgt door de trendy zool een jonge uitstraling en bovendien een bijzondere beweeglijkheid! Hij is volgens de flexibele Ströbel-maakwijze gemaakt, van zachte leersoorten, met gepolsterde rand, leren voering en een uitneembaar voetbed met leren bekleding. Fashion crepezool van geschuimd TPS, golf-profiel om af te kunnen rollen met veel grip.

Naar de laatste mode: en zo comfortabel als hij er uitziet: probeer schoenmode op de vlotte fashion crepezool! Het geschuimde TPS- materiaal zorgtvoor antislip, is onverwoestbaar in het gebruik en een geweldige schokdemper. De vlakke vorm en de hoge gegolfde rand zijn modieuze knallers!

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar `voor eigen inlegzolen` dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Ströbelmaakwijze: een klassiek maakwijze steek voor steek wordt de schacht elastisch aan de binnenzool genaaid. En zorgt ervoor dat de schoen beweeglijk blijft.

Specificaties

Kleur: zwart
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Dansko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed

8.6/10