Nadine

  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

€ 79,95 * € 159,95 * (50,02% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 79,95 * € 159,95 * (50,02% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 3.409.09
    • ideaal afrollen op de Explorerzool
    • mooi leer met glittereffecten

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

De Explorer-zool van PU zorgt voor afroldynamiek, het mooie leer met glitterinzetten voor een geweldige look! Jonge sneaker met u-vetersluiting, aan de rand en tong gepolsterd, met Dry Clim microvezel gevoerd. Uitneembaar BioFlex-voetbed.

Dynamische Explorer-zool Een revolutionaire ontwikkeling op het gebied van sportief en natuurlijk lopen. Gevormd voor ideaal afrollen, met stevige ondersteuning voor de middenvoet en een geïntegreerd schokwerend systeem. Vangt doeltreffend alle schokken op.

Het BioFlex voetbed is gemaakt van licht kurk, overtrokken met leder en heeft een latex hielinzet voor de schokdemping. Het bevordert het afrollen op de Explorer-zool en kan vervangen worden door eigen inlegzolen.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar `voor eigen inlegzolen` dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Specificaties

Kleur: zwart
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed