Drew

  • Voor eigen inlegzolen
€ 109,95 * € 159,95 * (31,26% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 109,95 * € 159,95 * (31,26% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 5.777.22
    • luxueuze sneaker
    • dempende Sportstyle zool

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Een fantastische comfortabele en mooie schoen met trendy patchwork: de chique ledermix is perfect verwerkt en aan de rand en tong gepolsterd. De lederen voering zorgtvoor een aangenaam klimaat en stabiliseert het gaatjespatroon. Sportstyle zool van licht TPU, met dempende laag, antislip profiel en een uitneembaar voetbed met leren toplaag.

Geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar `voor eigen inlegzolen` dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

HELVESKO Sportstyle-zool. Sportief op bospad en wegen: lichtgewicht TPU zool met zigzagprofiel en demping. Uitneembaar voetbed.

Afrollen alsof u op blote voeten loopt. Dat is mogelijk op de nieuwe Sportstyle-zool! Deze zool is van licht TPU, met luchtkussentjes als schokdemper. Het profiel van zigzag ribbels biedt zekerheid in de stad en in het bos.

Specificaties

Kleur: zilver
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 39, 40
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed