Niki

  • Voor eigen inlegzolen
€ 74,95 * € 154,95 * (51,63% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 74,95 * € 154,95 * (51,63% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 5.766.05
    • handgenaaide, mocassin bootie
    • actuele luipaardprint op suède

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Halfhoog model met rechte schacht: dat is de nieuwe look! De mocassin handnaad is zorgvuldig gevoerd tegen kou en regen, de lichte voering verwarmt vanaf het overgangsseizoen tot in de winter. Zachte zool van licht TPU met uitneembaar voetbed.

Warme voering ... als winterwarme voering zorgt voor de beste warmte: met ideale temperatuur, lucht- en vochtigheidscirculatie. Uw voeten voelen altijd heerlijk warm zonder te zweten.

HELVESKO verende zool: Aangenaam voor de rug en gewrichten, lichtgewicht TPU zool met balpolstering en demping. Groeven profiel voor afwikkeling. De zachte zool met luchtkussentjes zorgt voor het gevoel van lopen op zacht mos!

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar `voor eigen inlegzolen` dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Originele mocassin-handnaad: De traditionele handnaad is hoogwaardige schoenmakerskunst en een kenmerk voor de echte mocassin: zeer duurzaam, decoratief en meegevend in de beweging.

Specificaties

Kleur: rood
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 37
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed