Talisha

  • Voor eigen inlegzolen

Maat:

€ 134,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 134,95 *

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 4.654.00
    • instapper met decoratieve klittenband
    • lichtgewicht PUzool

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Dit fijne lievelingsmodel is rondom zacht en comfortabel, een perfecte pasvorm door het mooi versierde klittenband. Van edel nappaleer met een flexibele Ströbelnaad en gepolsterde rand. Voering van zacht microvezel en zool van licht PU.

Ströbelmaakwijze - een klassieke maakwijze: Steek voor steek wordt de schacht elastisch aan de binnenzool genaaid. En zorgt ervoor dat de schoen beweeglijk blijft.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar `voor eigen inlegzolen` dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Microvezelvoering: Microvezel is zacht voor de blote voet! Voor een natuurlijk voetklimaat! Het zijdezachte materiaal reguleert temperatuur en vochtigheid, het is stevig, gemakkelijk in onderhoud en hygiënisch.

Als lucht onder de voeten: zo voelt de lichte zool van geschuimd PU. Hij doet heel elastisch mee met elke beweging en dempt merkbaar door de ingesloten luchtkamers. Het uitneembare, zacht gepolsterde voetbed is gepatenteerd vanwege de beste klimatologische eigenschappen.

Specificaties

Kleur: zwart
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 39, 40, 41, 42
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Helvesko
Hoogte: normale wreef
Breedte: normale breedte