Alina

  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

€ 99,95 * € 179,95 * (44,46% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 99,95 * € 179,95 * (44,46% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 3.374.44
    • actueel sneaker model
    • met veter en ritssluiting

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Halfhoog model met een sportieve leder mix, met veter- en ritssluiting, gepolsterde hiel en een ideaal voetklimaat door de Dry-clim microvezel. De twee-lagenzool van licht PU met een elastische antislip rubberlaag als loopvlak zorgt voor een natuurlijk verend gevoel.

Comfortabele rits- en vetersluiting: Deze modellen passen in één keer. Met de vetersluiting bepaalt u uw ideale pasvorm en met de rits sluit u de schoen gemakkelijk. Deze eigenschap is niet alleen super comfortabel maar ziet er ook nog geweldig uit.

Tweelagen-zool: Perfecte combinatie: PU-rubber zool met antislip en zachte demping. Het voetbed is van licht kurk met schuimkern en heeft een met leer beklede toplaag. De zool heeft een licht PU-laag aan de bovenkant en een elastische rubberlaag aan de onderkant.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar `voor eigen inlegzolen` dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Specificaties

Kleur: beige
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 37
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed