Alma

  • Voor eigen inlegzolen
€ 84,95 * € 164,95 * (48,5% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 84,95 * € 164,95 * (48,5% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 3.406.05
    • sportief afrollen op de Explorerzool
    • geschikt voor eigen inlegzolen

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Perfect voor de gezonde beweging: Flexibele veterschoen van leer en sporttextiel. Zachte polstering en voering van Dry Clim microvezel en Explorer-zool van PU met dempend BioFlex-voetbed.

Dynamische Explorer-zool Een revolutionaire ontwikkeling op het gebied van sportief en natuurlijk lopen zoals bijvoorbeeld nordic walking. Gevormd voor ideaal afrollen, met stevige ondersteuning voor de middenvoet en een geïntegreerd schokwerend systeem. Vangt doeltreffend alle schokken op en spaart daardoor rug en gewrichten. De Explorerzool is slijtvast, superflexibel en is voorzien van een antislipprofiel. Geschikt voor eigen inlegzolen.

Het BioFlex voetbed is gemaakt van licht kurk, overtrokken met leder en heeft een latex hielinzet. Het bevordert het afrollen op de Explorer-zool en kan vervangen worden door eigen inlegzolen.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar `voor eigen inlegzolen` dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Microvezel bekleding: Microvezel is zacht voor de blote voet! Voor een natuurlijk voetklimaat! Het zijdezachte materiaal reguleert temperatuur en vochtigheid, het is stevig, gemakkelijk in onderhoud en hygiënisch.Specificaties

Kleur: rood
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 42
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed