Sana

  • Voor eigen inlegzolen
€ 99,95 € 199,95 (50,01% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 99,95 € 199,95 (50,01% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 6.582.01
    • Bewezen zonder wrijving: de oplossing voor kwetsbare voeten!
    • Veterschoen met flexibele speciale zool

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Comfortabele schoenen zonder druk en wrijving: podotherapeutisch ontwikkeld voor de diabetische voet of andere voetproblemen. Van thermo-reactief leer dat door uw behandelaar aan te passen is. De semi-stijve zool met uitneembaar voetbed biedt voldoende ruimte voor eigen inlegzolen. Dubbele demping door voetbed plus onderzool. Als u lijdt aan matige of ernstige diabetes, raadpleeg uw arts of podotherapeut.

Ook geschikt voor diabetici, podotherapeutisch ontwikkeld We raden deze modellen aan vooral voor vrouwen met kwetsbare voeten: door diabetes en reuma, maar ook bij problemen zoals hamertenen, Hallux Valgus en andere complicaties. De voet heeft voldoende drukvrije ruimte, is aangenaam zacht en naadloos ter voorkoming van blaarvorming.

Schoen aanpassingen. Uw behandelaar kan het thermoreactieve speciale leer indien nodig door warmte verder uitzetten en aanpassen aan de voet.

Het geïntegreerde afrol systeem. Zorgt voor de verlichting van de druk in de voorvoet. De semi-stijve speciale zool leidt de voet bij het afrollen. De zool van lichtgewicht PU is flexibel, maar stevig genoeg om te beschermen.

Voor bijzondere, gevoelige voeten! Deze Intersko-schoenen van speciaal leer dat reageert op warmte zijn ook geschikt voor diabetici. Problematische delen kan de orthopedische schoenmaker door middel van warmte wijder maken en voor altijd aan de vorm van de voet aanpassen. De semi-stijve PU zool heeft een druk ontlastend afrolsysteem dat ook de enkel goed steunt. Voor een extra zachte tred zorgt 1 het uitneembare voetbed met 2 onderlaag: beide uitneembaar, biedt ook ruimte voor stevigere inlegzolen.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Specificaties

Kleur: wit
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed