Sana

  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

€ 159,95 * € 199,95 * (20,01% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 159,95 * € 199,95 * (20,01% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd NL circa 1-3 werkdagen, levertijd België 5-7 werkdagen

  • 6.582.01
    • de zachte oplossing voor kwetsbare voeten!
    • bewezen zonder wrijving

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Sportieve sneaker met vetersluiting en gepolsterde tong. Comfortabele schoen zonder druk en wrijving: podotherapeutisch ontwikkeld voor de diabetische voet of andere voetproblemen. Van thermo-reactief leer dat door uw behandelaar aan te passen is. De semi-stijve zool met uitneembaar voetbed biedt voldoende ruimte voor eigen inlegzolen. Dubbele demping door voetbed plus onderzool. Als u lijdt aan matige of ernstige diabetes, raadpleeg uw arts of podotherapeut.

Ook geschikt voor diabetici, podotherapeutisch intwikkeld We raden deze modellen aan vooral voor vrouwen met kwetsbare voeten: door diabetes en reuma, maar ook bij problemen zoals hamertenen, Hallux Valgus en andere complicaties. De voet heeft voldoende drukvrije ruimte, is aangenaam zacht en naadloos ter voorkoming van blaarvorming.

Schoen aanpassingen Uw behandelaar kan het thermoreactieve speciale leer indien nodig door warmte verder uitzetten en aanpassen aan de voet.

Het geïntegreerde afrol systeem Zorgt voor de verlichting van de druk in de voorvoet. De semi-stijve speciale zool leidt de voet bij het afrollen. De zool van lichtgewicht PU is flexibel, maar stevig genoeg om te beschermen.

Specificaties

Kleur: wit
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed