Melbourne

  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen
€ 79,95 € 159,95 * (50,02% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 79,95 € 159,95 * (50,02% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen
  • 3.210.02
  • 1
  • grijs
    • lichtvoetige fitnesspartner
    • dynamische Explorerzool

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

De dynamische Explorer-loopzool bevordert de gezonde voetafwikkeling en verstevigt de spieren en banden. Dit model is gemaakt van een waterafstotende, lichte mix van leder en sporttextiel dat optimaal ademt. Heerlijk zacht gepolsterd en met geitenleder gevoerd. Verwisselbaar BioFlex-voetbed dat uw rug en gewrichten ontziet.

Het BioFlex voetbed: is gemaakt van licht kurk, overtrokken met leder en heeft een latex hielinzet.Het bevordert het afrollen op de Explorer-zool en kan vervangen worden door eigen inlegzolen.

Dynamische Explorer-zool Met de Explorer-zool kunt u dynamisch afrollen – door het dempende hieldeel en het ondersteunende deel bij de middenvoet tot in de brede ruimte voor de tenen. Ideaal voor een sportieve wandeling en alle andere activiteiten in de vrije tijd. Door de geweldige Explorer-modellen brengt u dagelijks meer beweging in uw leven!

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar `voor eigen inlegzolen` dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Specificaties

Kleur: grijs
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36
Categorie: Voor diabetes, Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale wreef
Breedte: normaal tot breed