Enos

  • Voor eigen inlegzolen
€ 50,00 * € 169,95 * (70,58% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 50,00 * € 169,95 * (70,58% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 4.713.21
    • Zachte Swing zool met dempend dubbel voetbed
    • Stabiel door klittenbandsluiting

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Bij deze comfortabele klittenbandschoen zorgt het geperforeerde leder en een voering van microvezel voor een fris zomers gevoel. Klasse aan de voet door de gepolsterde rand en de twee klittenbandsluitingen. Het dubbele voetbed zorgt voor een extra zachte tred. Beide inlegzolen zijn uitneembaar, zo kunt u variëren. Lichte, gemakkelijk af te rollen Swing-zool van flexibel PU.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Swing-zool: Dubbele demping door de Swing-zool Schokdempend voetbed en inlegzool: 1 voorgevormd voetbed plus 2 lichte inlegzool. Voor gevarieerde ruimte en geschikt voor eigen inlegzolen.

Gemak van klittenbanden: zo bepaalt u snel de individuele pasvorm! Vaak hebben voeten b.v. `s avonds meer ruimte nodig dan `s morgens, net als op warme dagen. Klittenbanden zijn gemakkelijk zonder druk aan te passen. Wij gebruiken de beste kwaliteit klittenband, altijd betrouwbaar. En in de mode allang een klassieker!

Klittenbandsluitingen: zijn direct afgekeken van de natuur: net zo als kleine klitten met hun kleine weerhaken overal aan vast blijven zitten, functioneren ook de fijne geïmiteerde klittenhaakjes. Steeds weer opnieuw, scheur- en trek vast, zeker en onverslijtbaar. Klittenbanden zijn super eenvoudig te openen, te sluiten en aan te passen.

Perfecte pasvorm in één beweging: Klittenbandsluitingen zijn gemakkelijk te sluiten en steeds aan te passen, zoals losser te maken, wanneer de voet tijdens Deze zool weegt bijna niets! Het PU schuim met luchtpolstering voelt u hete dagen meer ruimte nodig heeft. Langdurig te gebruiken door de goede kwaliteit.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar `voor eigen inlegzolen` dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Specificaties

Kleur: wit
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 37
Categorie: Voor diabetes, Voor eigen inlegzolen, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed