MODEL Pascale

  • 6.605.04
MODEL Pascale
MODEL Pascale
MODEL Pascale
     
    • Mooi zomermodel voor blote voeten
    • Een vleugje extravagantie

Kleur:

€ 64,95 € 154,95 (58,08% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 64,95 € 154,95 (58,08% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

    • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
    • Gratis verzending vanaf € 50,-
    • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
    • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Dit mooie zomermodel voor blote voeten is een chique samenspel van modieuze hoogte, grafische patronen en open bij de teen en hiel. Van zacht leer met een voering van microvezel en klittenbandsluiting bij de instap. Klassieke vrouwelijke hakzool van een elastische latexmix.

Microvezel voering: is zacht voor de blote voet! Voor een natuurlijk voetklimaat! Het zijdezachte materiaal reguleert temperatuur en vochtigheid, het is stevig, gemakkelijk in onderhoud en hygiënisch.

Gemak van klittenbanden: zo bepaalt u snel de individuele pasvorm! Vaak hebben voeten b.v. `s avonds meer ruimte nodig dan `s morgens, net als op warme dagen. Klittenbanden zijn gemakkelijk zonder druk aan te passen. Wij gebruiken de beste kwaliteit klittenband, altijd betrouwbaar. En in de mode allang een klassieker!

Klittenbandsluitingen: zijn direct afgekeken van de natuur: net zo als kleine klitten met hun kleine weerhaken overal aan vast blijven zitten, functioneren ook de fijne geïmiteerde klittenhaakjes. Steeds weer opnieuw, scheur- en trek vast, zeker en onverslijtbaar. Klittenbanden zijn super eenvoudig te openen, te sluiten en aan te passen. Perfecte pasvorm in één beweging: Klittenbandsluitingen zijn gemakkelijk te sluiten en steeds aan te passen, zoals losser te maken, wanneer de voet tijdens warme dagen meer ruimte nodig heeft. Langdurig te gebruiken door de goede kwaliteit.

Ladysko hakzool: Mooi gevormde antislip latex zool. De vrouwelijke hak is slechts 28 mm.

Specificaties

Kleur: beige
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 38, 39, 40
Categorie: Aanbiedingen
Merk: Ladysko
Hoogte: normale wreef
Breedte: normaal tot breed