Runa

  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

Maat:

€ 104,95 * € 134,95 * (22,23% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 104,95 * € 134,95 * (22,23% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 4.760.02
    • Goed steunend door de gepolsterde hiel
    • Voor de gevoelige voeten

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Goed steunend door de gepolsterde hiel en de dichte zijkanten, volledig variabel door de klittenbandsluitingen en heerlijk elastisch door de Ströbel-maakwijze. Het leer is met huidvriendelijk microvezel gevoerd. Uitneembaar voetbed en super zacht lopen op de swing-sandalenzool van PU.

Swing-zool voor sandalen: Swingend lopen met merkbare schokdemping door de extra verende zool. Het ingelegde voetbed en de verende buitenzool versterken elkaar. Voel de zachte schokdemping: Swingend lopen met merkbare schokdemping door de extra verende Swing-zool. Daarvoor zorgt het duo inlegzolen-systeem. Samen voor dubbel comfort of eentje voor meer ruimte in de schoen.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Microvezel is zacht voor de blote voet! Voor een natuurlijk voetklimaat! Het zijdezachte materiaal reguleert temperatuur en vochtigheid, het is stevig, gemakkelijk in onderhoud en hygiënisch.

Ströbelmaakwijze: een klassieke maakwijze steek voor steek wordt de schacht elastisch aan de binnenzool genaaid. En zorgt ervoor dat de schoen beweeglijk blijft.

Gemak van klittenbanden: zo bepaalt u snel de individuele pasvorm! Vaak hebben voeten b.v. `s avonds meer ruimte nodig dan `s morgens, net als op warme dagen. Klittenbanden zijn gemakkelijk zonder druk aan te passen. Wij gebruiken de beste kwaliteit klittenband, altijd betrouwbaar. En in de mode allang een klassieker!

Klittenbandsluitingen: zijn direct afgekeken van de natuur: net zo als kleine klitten met hun kleine weerhaken overal aan vast blijven zitten, functioneren ook de fijne geïmiteerde klittenhaakjes. Steeds weer opnieuw, scheur- en trek vast, zeker en onverslijtbaar. Klittenbanden zijn super eenvoudig te openen, te sluiten en aan te passen.

Specificaties

Kleur: grijs
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed

8.6/10