MODEL Ella

 • 3.386.40
MODEL Ella
MODEL Ella
MODEL Ella
MODEL Ella
MODEL Ella
  • Voor eigen inlegzolen
  • Stevige steun door de gesloten hiel
  • Sandaal met klittenbandsluitingen
 • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

€ 64,95 € 134,95 (51,87% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 64,95 € 134,95 (51,87% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
  • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Sandaal van zijdezacht nubuckleder met gesloten hiel en brede, perfect aan te passen klittenbandsluitingen. Een luchtig en vrij gevoel door de open sandalenvorm en de flexibele Ströbel-maakwijze. Uitneembaar BioFit-voetbed met zachte ALCANTARA bekleding en een elegante Ladyzool.

Iets heel bijzonders! Een luchtige stevige sandaal met voorgevormde hiel. De gesloten hiel biedt precies de steun die de voet nodig heeft. Bovendien is de hielkap zo gevormd dat het zacht aanvoelt. Rondom aan te bevelen!

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

De bijzondere Lady-zool zorgt door een mooie kleine hak voor een vrouwelijke uitstraling. Chic, maar vlak met een hoogte van slechts 15 mm! Het BioFit-voetbed met ALCANTARA-bekleding is uitneembaar voor uw eigen inlegzolen.

Ströbelmaakwijze: een klassieke maakwijze steek voor steek wordt de schacht elastisch aan de binnenzool genaaid. En zorgt ervoor dat de schoen beweeglijk blijft.

Gemak van klittenbanden: zo bepaalt u snel de individuele pasvorm! Vaak hebben voeten b.v. `s avonds meer ruimte nodig dan `s morgens, net als op warme dagen. Klittenbanden zijn gemakkelijk zonder druk aan te passen. Wij gebruiken de beste kwaliteit klittenband, altijd betrouwbaar. En in de mode allang een klassieker!

Klittenbandsluitingen: zijn direct afgekeken van de natuur: net zo als kleine klitten met hun kleine weerhaken overal aan vast blijven zitten, functioneren ook de fijne geïmiteerde klittenhaakjes. Steeds weer opnieuw, scheur- en trek vast, zeker en onverslijtbaar. Klittenbanden zijn super eenvoudig te openen, te sluiten en aan te passen. Perfecte pasvorm in één beweging: Klittenbandsluitingen zijn gemakkelijk te sluiten en steeds aan te passen, zoals losser te maken, wanneer de voet tijdens warme dagen meer ruimte nodig heeft. Langdurig te gebruiken door de goede kwaliteit.

ALCANTARA bekleding: Hygiënische mode voor de blote voet: Intersko heeft enkele goede tips voor u! Bijvoorbeeld regelmatige reiniging van dit antibacteriële voetbed met ALCANTARA bekleding. Dit geldt natuurlijk voor alle binnenzolen!

BioFit-voetbed: Wereldwijd het eerste voetbed met Eco-certificaat. Schokabsorberend en klimaatregulerend. Natuurkurk met hoog elastische latex kern. Uitneembaar voor eigen inlegzolen.

Specificaties

Kleur: beige
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 37
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Aanbiedingen
Merk: Ladysko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed