Susan

 • 1.705.01
Susan
Susan
   
  • Vakantie voor uw voeten
  • Verstelbare klittenbandsluitingen

Maat:

€ 50,00 € 139,95 (64,27% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 50,00 € 139,95 (64,27% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
  • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Comfortabele sandaal van nappaleer met klittenbandsluitingen voor de perfecte pasvorm. Dempende antischokzool met lagen van TR en TPU.

Gemak van klittenbanden: zo bepaalt u snel de individuele pasvorm! Vaak hebben voeten b.v. `s avonds meer ruimte nodig dan `s morgens, net als op warme dagen. Klittenbanden zijn gemakkelijk zonder druk aan te passen. Wij gebruiken de beste kwaliteit klittenband, altijd betrouwbaar. En in de mode allang een klassieker!

Klittenbandsluitingen: zijn direct afgekeken van de natuur: net zo als kleine klitten met hun kleine weerhaken overal aan vast blijven zitten, functioneren ook de fijne geïmiteerde klittenhaakjes. Steeds weer opnieuw, scheur- en trek vast, zeker en onverslijtbaar. Klittenbanden zijn super eenvoudig te openen, te sluiten en aan te passen. Perfecte pasvorm in één beweging: Klittenbandsluitingen zijn gemakkelijk te sluiten en steeds aan te passen, zoals losser te maken, wanneer de voet tijdens warme dagen meer ruimte nodig heeft. Langdurig te gebruiken door de goede kwaliteit.

Helvesko antischok-zool: Natuurlijk gevormde zool met blijvend elastische demping. Veerkrachtige kwaliteit dankzij TR en TPU lagen.

Specificaties

Kleur: wit
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 38, 39, 41
Categorie: Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed