Lissa

  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

Maat:

€ 179,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 179,95 *

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 6.613.02
    • Vrouwelijke schoenmode
    • Van fluweelzacht suède

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Het fluweelzachte suède van geitenleer is bij de tenen naadloos en bij de gesp met kleine plooien doorgetrokken, voor een vlot effect. Een comfortabel laarsje, elastisch door de Strobel-maakwijze. Met ritssluiting en een voering van microvezel. Bij de hakzool van latex hoort een uitneembaar voetbed.

Dat kan alleen bij handwerk! Aantrekken, inrijgen, door de gesp trekken: dit is een geweldige leerverwerking, wat een machine niet voor elkaar krijgt!

Echt chic met een klein hakje! Ladysko-modellen met de chique zool met hakje zijn verleidelijk vrouwelijk. Zoals alle Intersko-zolen is deze zeer comfortabel en door de geringe hoogte prima voor een ontspannen houding. Het dempende kurken voetbed is uitneembaar voor eigen inlegzolen.

Strobelmaakwijze - een klassieke maakwijze. Steek voor steek wordt het leer elastisch aan de binnenzool genaaid. En zorgt ervoor dat de schoen beweeglijk blijft.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: grijs
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Ladysko
Hoogte: normale wreef
Breedte: normale breedte

8.6/10