Romana

  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

€ 139,95 * € 174,95 * (20,01% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 139,95 * € 174,95 * (20,01% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 3.417.00
    • Warm gevoerd van binnen
    • Ritssluiting aan de binnenkant

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Chique laarsje met geplooide schacht van suède. Met ritssluiting aan de binnenzijde en een aangename warme voering. Infinity-zool van PU en met een uitneembaar, warm bekleed voetbed.

Mooi geplooide schacht met ritssluiting voor een gemakkelijke instap.

HELVESKO Infinity-zool: Comfortabele afrolzool van flexibel PU met stabiele kern en dempend balkussen. Infinity-zool om perfect af te rollen. De naam zegt het al: eindeloos comfortabel! De exclusieve zool is van hoogwaardig rubber, flexibel en tegelijk goed steunend door de stabiele kern. Met afgeschuinde uiteinden en dwarse ribbels om af te rollen, antislip door opgeruwd loopvlak en een uitneembaar voetbed geschikt voor eigen inlegzolen - tot het kleinste detail doordacht!

Walkloden: gebruiken we als heerlijk zacht, licht voerings materiaal. Licht voerings materiaal voor een optimale regulering van temperatuur, vochtigheid en luchtcirculatie. Van dun bij de overgangsmodellen tot behaaglijk dik in de winter! Van traditioneel scheerwol ontstaat een robuust viltweefsel met fantastische klimatologische eigenschappen: luchtdoorlatend, vochtigheids regulerend dus warm zonder zweten. Een toevoeging van polyester maakt het nog meer onverslijtbaar. Duurzaam absorberend en hygiënisch.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: zwart
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 39, 41
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed

8.6/10