Benja

  • Voor eigen inlegzolen

Maat:

€ 134,95 * € 174,95 * (22,86% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 134,95 * € 174,95 * (22,86% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 5.833.04
    • Flexibele indianenlook
    • Met rits aan de binnenzijde

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Met de hand genaaide mocassin voor een heerlijk natuurlijk gevoel. Elastisch door de traditionele mocassin maakwijze, ook de elastische zones aan de bovenkant van de schacht bewegen mee met elke stap. Zacht suède met decoratieve inzet, leren voering en ritssluiting. Om te kunnen lopen als op bosgrond: zachte zool van licht TPU met uitneembaar voetbed.

Handgenaaide mocassins: Deze handgenaaide mocassins worden vervaardigd volgens de traditionele indianen maakwijze. Een kenmerkende klassieke schoenmakerskunst! Uit één stuk leer steek voor steek handgenaaid met een speciale decoratieve handnaad waardoor ze altijd elastisch, duurzaam en decoratief blijven.

HELVESKO verende zool: Aangenaam voor de rug en gewrichten, lichtgewicht TPU zool met balpolstering en demping. Groeven profiel voor afwikkeling. De zachte zool met luchtkussentjes zorgt voor het gevoel van lopen op zacht mos!

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: beige
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 37, 38, 39, 40, 41
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed

8.6/10