Molla

  • Voor eigen inlegzolen

Maat:

€ 149,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 149,95 *

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 6.603.03
    • Super zacht en warm
    • Met 2 ritssluitingen

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

De robuuste laars is zacht als een pantoffel en heeft geen probleem op straat of tijdens de winter – nooit meer koude voeten! Volledig van fluweelzacht suède met stoere, dikke naden en twee ritsen aan de zijkanten. Binnenin veel ruimte voor de zachte voering van lamsvel en een uitneembare lamsvel-inlegzool. Flexibele EVA schuimzool.

Lamsvel: als luxueuze wintervoering: het geheim van warmte in prachtige comfortabele schoenen. In de aangename wollige voering vormt zich een verwarmende luchtlaag tegen de kou. Tegelijkertijd neemt het lamsvel het vocht goed op en herstelt zichzelf na het dragen. Een genot voor warme voeten.

Lamsvel verwarmt ideaal: In de aangename wollige voering vormt zich een verwarmende luchtlaag tegen de kou. Tegelijkertijd neemt het lamsvel het vocht goed op en herstelt zichzelf na het dragen. Een genot voor uw voeten.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: bruin
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Dansko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed

8.6/10