Marca

  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

Maat:

€ 159,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 159,95 *

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 4.799.00
    • Vlot laarsje met zachte zool
    • Geschikt voor eigen inlegzolen

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Zin in de winter door deze veelzijdige laars van zacht suède. Rondom gepolsterd en flexibel verwerkt, met twee ritsen, schachtrand van nappaleer en vilten voering. Het met vilt beklede voetbed is uitneembaar voor eigen inlegzolen. Antislip luchtige zachte sneakerzool van PU, aan de rand met crêpe-look.

Zacht gepolsterd op pad! De zachte sneakerzool is zo zacht als hij lijkt. De dikke schuimlaag en het markante profiel zijn zeer modieus.

Walkloden: gebruiken we als heerlijk zacht, licht voerings materiaal. Licht voerings materiaal voor een optimale regulering van temperatuur, vochtigheid en luchtcirculatie. Van dun bij de overgangsmodellen tot behaaglijk dik in de winter! Van traditioneel scheerwol ontstaat een robuust viltweefsel met fantastische klimatologische eigenschappen: luchtdoorlatend, vochtigheids regulerend dus warm zonder zweten. Een toevoeging van polyester maakt het nog meer onverslijtbaar. Duurzaam absorberend en hygiënisch.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: zwart
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 38, 39, 40, 42, 43
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed

8.6/10