Kim

  • Voor eigen inlegzolen
€ 119,95 * € 209,95 * (42,87% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 119,95 * € 209,95 * (42,87% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 5.804.00
    • Chique nappaleren laars met een uitneembaar voetbed
    • Met warme lamsvel voering

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Warme voeten door de luxe uitvoering en het sportieve afrollen! Chique nappaleren laars met voering van lamsvel en een uitneembare zachte inlegzool. Chique schacht met sierlussen en lange rits. Dempende Sportstyle-zool van licht TPU.

Lamsvel voering: Luxueuze wintervoering: het geheim van warmte in prachtige comfortabele schoenen. In de aangename wollige voering vormt zich een verwarmende luchtlaag tegen de kou. Tegelijkertijd neemt het lamsvel het vocht goed op en herstelt zichzelf na het dragen. Een genot voor warme droge voeten!

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

HELVESKO Sportstyle-zool: Aangenaam natuurlijk afrollen op de flexibele Sportstyle-zool. Gemaakt van stevig licht TPU, met luchtkussentjes als schokdemper. Bovendien optisch helemaal trendy! Het zigzag-profiel geeft een optimale steun zowel in de stad als op bospaden.

Specificaties

Kleur: zwart
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 37, 39
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed

8.6/10