Dolly

  • Voor eigen inlegzolen
€ 84,95 * € 164,95 * (48,5% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 84,95 * € 164,95 * (48,5% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 6.592.04
    • Vrouwelijk laarsje in western stijl
    • Van weersbestendig suède met warme voering

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Sierlijk laarsje met gestikte schacht en rits. Van weersbestendig suède met warme voering. Flexibele Ströbelmaakwijze, antislip zool van stevig latex en een uitneembaar voetbed.

Warme voering: als winterwarme voering zorgt voor de beste warmte: met ideale temperatuur, lucht- en vochtigheidscirculatie. Uw voeten voelen altijd heerlijk warm zonder te zweten.

Ströbelmaakwijze: een klassiek maakwijze steek voor steek wordt de schacht elastisch aan de binnenzool genaaid. En zorgt ervoor dat de schoen beweeglijk blijft.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Met een klein hakje: Ontdek de Ladysko modellen met elegante hakzool. De modellen met een klein hakje ogen vrouwelijk en zijn vlak genoeg voor een gezonde rechte houding door de hoogte van 28 mm. Past door zijn elegantie bij ieder modebeeld.

Specificaties

Kleur: beige
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Ladysko
Hoogte: normale wreef
Breedte: normale breedte

8.6/10