Denia

  • Voor eigen inlegzolen

Maat:

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen
€ 104,95

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 104,95

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen
  • 4.521.02
  • 1
  • grijs
    • stevige, naar de voet gevormde pantoffel
    • warm en stevig met voering van 100% scheerwol

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Een solide klittenband schoen voor binnenshuis maar ook om even mee naar buiten te lopen. Stevige, naar de voet gevormde pantoffel. Binnenzijde met voering van 100% scheerwol. Het voetbed is een anatomisch gevormde, met vilt overtrokken inlegzool. Flexibele PU-loopzool.

Vilt in een fijne wol kwaliteit Laat uw voeten ademen! Het zachte natuurlijke materiaal geeft mee bij het bewegen en heeft nauwelijks gewicht. Traditioneel wordt vilt van scheerwol gemaakt: de vezels worden gekamd, met water gewalkt en samengeperst. Voor robuuste, authentieke huisschoenen. Ideaal met warme wollen voering gecombineerd.

Beschermende teenkap Om het elastische walkloden in de juiste vorm te behouden, is er als versteviging een beschermende teenkap aangebracht.

Helvesko kuipzool: Vederlichte kuipzool van slijtvast PU met schokdempend EVA voetbed. Geschikt voor eigen inlegzolen.Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar `voor eigen inlegzolen` dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Specificaties

Kleur: grijs
Sortiment: Herenschoenen, Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 39, 44, 45, 46, 47, 48
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Voor hallux valgus
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed