MODEL Baiu

 • 5.757.01
MODEL Baiu
MODEL Baiu
MODEL Baiu
MODEL Baiu
  • Sierlijke, luchtige sandaal
  • Sandaalzool van licht TPU

Maat:

€ 124,95

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 124,95

Nu even niet op voorraad, levertijd enkele weken

  • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
  • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Sandaal met zachte leren riempjes en lederen voering. Het riempje in het midden zorgt voor een goede steun en is versierd met steentjes. Voetbedbekleding van CLARINO microvezel, sandaalzool van licht TPU.

Met een klein hakje: Vrouwelijke mode met ontspannende sandaal-zool. Dit model is vlak genoeg voor een gezonde rechte houding, goed voor de rug en gewrichten.

Gemak van klittenbanden: zo bepaalt u snel de individuele pasvorm! Vaak hebben voeten b.v. `s avonds meer ruimte nodig dan `s morgens, net als op warme dagen. Klittenbanden zijn gemakkelijk zonder druk aan te passen. Wij gebruiken de beste kwaliteit klittenband, altijd betrouwbaar. En in de mode allang een klassieker!

Klittenbandsluitingen: zijn direct afgekeken van de natuur: net zo als kleine klitten met hun kleine weerhaken overal aan vast blijven zitten, functioneren ook de fijne geïmiteerde klittenhaakjes. Steeds weer opnieuw, scheur- en trek vast, zeker en onverslijtbaar. Klittenbanden zijn super eenvoudig te openen, te sluiten en aan te passen. Perfecte pasvorm in één beweging: Klittenbandsluitingen zijn gemakkelijk te sluiten en steeds aan te passen, zoals losser te maken, wanneer de voet tijdens warme dagen meer ruimte nodig heeft. Langdurig te gebruiken door de goede kwaliteit.

In één beweging past de klittenbandsluiting alsof het op maat is gemaakt. De snelle klittenbandsluiting geeft extra goede ondersteuning.

Clarino-microweefsel: Extreem zacht en slijtvast voetbed, ideaal voor blote voeten. Reguleert temperatuur en vochtigheid. Afwasbaar en UV-bestendig.

Specificaties

Kleur: zilver
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 37, 38, 39, 40, 41, 42
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed