MODEL Olivia

 • 4.805.00
MODEL Olivia
MODEL Olivia
MODEL Olivia
MODEL Olivia
  • Elegante schoenmakerskunst
  • Sandaal met gesloten hiel

Kleur:

Maat:

€ 154,95

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 154,95

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
  • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Luchtig bij de tenen en de zijkanten, maar achter gesloten: zo geeft deze sandaal goede ondersteuning en dekt de hiel af. Een exclusief vervaardigd model! Van soepel nappaleer met leren voering, elastische zone en t-sluiting met klittenband. Gepolsterd voetbed met leren bekleding en elastische PU zool.

Gemak van klittenbanden: zo bepaalt u snel de individuele pasvorm! Vaak hebben voeten b.v. `s avonds meer ruimte nodig dan `s morgens, net als op warme dagen. Klittenbanden zijn gemakkelijk zonder druk aan te passen. Wij gebruiken de beste kwaliteit klittenband, altijd betrouwbaar. En in de mode allang een klassieker!

Klittenbandsluitingen: zijn direct afgekeken van de natuur: net zo als kleine klitten met hun kleine weerhaken overal aan vast blijven zitten, functioneren ook de fijne geïmiteerde klittenhaakjes. Steeds weer opnieuw, scheur- en trek vast, zeker en onverslijtbaar. Klittenbanden zijn super eenvoudig te openen, te sluiten en aan te passen. Perfecte pasvorm in één beweging: Klittenbandsluitingen zijn gemakkelijk te sluiten en steeds aan te passen, zoals losser te maken, wanneer de voet tijdens warme dagen meer ruimte nodig heeft. Langdurig te gebruiken door de goede kwaliteit.

Specificaties

Kleur: zwart
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 38, 39, 40, 42
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normale breedte