MODEL Bonnie

 • 3.484.17
MODEL Bonnie
MODEL Bonnie
MODEL Bonnie
MODEL Bonnie
  • Voor eigen inlegzolen
  • Instapper met klittenbandsluitingen
  • Fijn voor blote voeten
 • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

Maat:

€ 134,95

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 134,95

Nu even niet op voorraad, levertijd enkele weken

  • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
  • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Daarvoor zorgt de schokdempende zomer-style-zool van licht PU-polyester. Comfortabele instapper met klittenbandsluitingen. Uitneembaar voetbed met leren voering.

Op maat aan te passen! Van de wreef tot de zool naar eigen behoefte aan te passen: de klittenbandsluitingen kunnen telkens opnieuw aangepast worden. Deze slipper is ook geschikt voor eigen inlegzolen.

Gemak van klittenbanden: zo bepaalt u snel de individuele pasvorm! Vaak hebben voeten b.v. `s avonds meer ruimte nodig dan `s morgens, net als op warme dagen. Klittenbanden zijn gemakkelijk zonder druk aan te passen. Wij gebruiken de beste kwaliteit klittenband, altijd betrouwbaar. En in de mode allang een klassieker!

Klittenbandsluitingen: zijn direct afgekeken van de natuur: net zo als kleine klitten met hun kleine weerhaken overal aan vast blijven zitten, functioneren ook de fijne geïmiteerde klittenhaakjes. Steeds weer opnieuw, scheur- en trek vast, zeker en onverslijtbaar. Klittenbanden zijn super eenvoudig te openen, te sluiten en aan te passen. Perfecte pasvorm in één beweging: Klittenbandsluitingen zijn gemakkelijk te sluiten en steeds aan te passen, zoals losser te maken, wanneer de voet tijdens warme dagen meer ruimte nodig heeft. Langdurig te gebruiken door de goede kwaliteit.

HELVESKO zomer-style-zool: De zomerstyle-zool: Een dikke polstering, licht en super comfortabel! Bij de zool met trendy streep design hoort een dempend licht kurken voetbed met leren bekleding.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: multi
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43
Categorie: Voor eigen inlegzolen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale wreef
Breedte: normaal tot breed