MODEL Janka

 • 3.461.41
MODEL Janka
MODEL Janka
MODEL Janka
MODEL Janka
  • Voor eigen inlegzolen
  • Sandaal met afrol zool
  • Rondom van zacht leer
 • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

Maat:

€ 104,95 € 134,95 (22,23% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 104,95 € 134,95 (22,23% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
  • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Tweevoudig aan de voet aan te passen en met stevige steun genieten van elke pas. Rondom zacht leer inclusief de voering en de binnenzool. De sportieve Infinity-zool van PU met een uitneembaar voetbed.

Infinity-zool om af te rollen: Net zo oneindig comfortabel als de naam al zegt! Een super flexibele speciale zool met een ondersteunende kern en een bal-kussen bij de voorvoet. Het sportieve dwarsprofiel bevordert gezond afrollen van de voet.

HELVESKO Infinity-zool: Comfortabele afrolzool van flexibel PU met stabiele kern en dempend balkussen. Infinity-zool om perfect af te rollen. De naam zegt het al: eindeloos comfortabel! De exclusieve zool is van hoogwaardig rubber, flexibel en tegelijk goed steunend door de stabiele kern. Met afgeschuinde uiteinden en dwarse ribbels om af te rollen, antislip door opgeruwd loopvlak en een uitneembaar voetbed geschikt voor eigen inlegzolen - tot het kleinste detail doordacht!

Gemak van klittenbanden: zo bepaalt u snel de individuele pasvorm! Vaak hebben voeten b.v. `s avonds meer ruimte nodig dan `s morgens, net als op warme dagen. Klittenbanden zijn gemakkelijk zonder druk aan te passen. Wij gebruiken de beste kwaliteit klittenband, altijd betrouwbaar. En in de mode allang een klassieker!

Klittenbandsluitingen: zijn direct afgekeken van de natuur: net zo als kleine klitten met hun kleine weerhaken overal aan vast blijven zitten, functioneren ook de fijne geïmiteerde klittenhaakjes. Steeds weer opnieuw, scheur- en trek vast, zeker en onverslijtbaar. Klittenbanden zijn super eenvoudig te openen, te sluiten en aan te passen. Perfecte pasvorm in één beweging: Klittenbandsluitingen zijn gemakkelijk te sluiten en steeds aan te passen, zoals losser te maken, wanneer de voet tijdens warme dagen meer ruimte nodig heeft. Langdurig te gebruiken door de goede kwaliteit.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Uitneembare inlegzolen. Ook luchtige sandalen en blote voeten schoenen hebben bij Intersko vaak een uitneembaar voetbed. U kunt deze vervangen voor uw eigen inlegzolen of na bestellen zodat uw schoenen weer helemaal fris zijn.

Specificaties

Kleur: wit
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 37, 38, 39, 41
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed