Cosy

 • 4.842.02
Cosy
Cosy
Cosy
Cosy
Cosy
  • Voor eigen inlegzolen
  • Huisschoen voor gevoelige voeten
  • Geschikt voor eigen inlegzolen
 • Voor eigen inlegzolen
€ 79,95 € 119,95 (33,35% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 79,95 € 119,95 (33,35% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
  • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Dubbel zacht voor de voeten: van gepolsterde, elastische stof met leren neuzen en met extra breedte door de klittenbandsluiting bij de hiel. Kuipzool van ultra licht PU met een uitneembaar gepolsterd voetbed.

Gemakkelijk instappen! Door de variabele hiel met klittenband kunt u bij opgezwollen voeten en enkels heel eenvoudig voor meer ruimte zorgen. Bovendien geeft rondom de voet het zachte stretch materiaal aangenaam mee.

Vederlicht: Zo licht als op wolken! U vergeet bijna dat u ze aan heeft.

Stretch: het textiel geeft bij elke beweging mee. Zo vult alles elkaar perfect aan.

Gemak van klittenbanden: zo bepaalt u snel de individuele pasvorm! Vaak hebben voeten b.v. `s avonds meer ruimte nodig dan `s morgens, net als op warme dagen. Klittenbanden zijn gemakkelijk zonder druk aan te passen. Wij gebruiken de beste kwaliteit klittenband, altijd betrouwbaar. En in de mode allang een klassieker!

Klittenbandsluitingen: zijn direct afgekeken van de natuur: net zo als kleine klitten met hun kleine weerhaken overal aan vast blijven zitten, functioneren ook de fijne geïmiteerde klittenhaakjes. Steeds weer opnieuw, scheur- en trek vast, zeker en onverslijtbaar. Klittenbanden zijn super eenvoudig te openen, te sluiten en aan te passen. Perfecte pasvorm in één beweging: Klittenbandsluitingen zijn gemakkelijk te sluiten en steeds aan te passen, zoals losser te maken, wanneer de voet tijdens warme dagen meer ruimte nodig heeft. Langdurig te gebruiken door de goede kwaliteit.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: grijs
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 38, 39, 41
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed