MODEL Globia

  • 5.819.02
MODEL Globia
MODEL Globia
MODEL Globia
MODEL Globia
MODEL Globia
MODEL Globia
    • Een weldaad voor gevoelige voeten

Maat:

€ 149,95

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 149,95

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

    • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
    • Gratis verzending vanaf € 50,-
    • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
    • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Zacht nubuckleer met gaatjespatroon Uw voet bepaalt de vorm, met veel plaats voor eksterogen, wondjes, aderproblemen etc., volledig variabel aan te passen door de klittenbandsluitingen. Zacht nubuckleer met gaatjespatroon. Elastisch verwerkt volgens de strobel-maakwijze. Zool met luchtkussentjes van licht TPU, binnenzool van fluweelzacht CLARINO-microvezel.

Luchtdoorlatend: Leer met een gaatjes patroon laat je voeten ademen! Omdat het de verfrissende lucht- en vochtbalans mogelijk maakt zoals een airconditioner. Door de gaatjes wordt het leer nog flexibeler - en het fijne patroon blijft tijdloos modieus!

Strobelmaakwijze - een klassieke maakwijze. Steek voor steek wordt het leer elastisch aan de binnenzool genaaid. En zorgt ervoor dat de schoen beweeglijk blijft.

Clarino-microweefsel: Extreem zacht en slijtvast voetbed, ideaal voor blote voeten. Reguleert temperatuur en vochtigheid. Afwasbaar en UV-bestendig.

Gemak van klittenbanden: zo bepaalt u snel de individuele pasvorm! Vaak hebben voeten b.v. `s avonds meer ruimte nodig dan `s morgens, net als op warme dagen. Klittenbanden zijn gemakkelijk zonder druk aan te passen. Wij gebruiken de beste kwaliteit klittenband, altijd betrouwbaar. En in de mode allang een klassieker!

Klittenbandsluitingen: zijn direct afgekeken van de natuur: net zo als kleine klitten met hun kleine weerhaken overal aan vast blijven zitten, functioneren ook de fijne geïmiteerde klittenhaakjes. Steeds weer opnieuw, scheur- en trek vast, zeker en onverslijtbaar. Klittenbanden zijn super eenvoudig te openen, te sluiten en aan te passen. Perfecte pasvorm in één beweging: Klittenbandsluitingen zijn gemakkelijk te sluiten en steeds aan te passen, zoals losser te maken, wanneer de voet tijdens warme dagen meer ruimte nodig heeft. Langdurig te gebruiken door de goede kwaliteit.

In één beweging past de klittenbandsluiting alsof het op maat is gemaakt. De snelle klittenbandsluiting geeft extra goede ondersteuning.

Specificaties

Kleur: grijs
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43
Categorie: Voor hallux valgus
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed