MODEL Hydra

  • 4.788.58
MODEL Hydra
MODEL Hydra
MODEL Hydra
MODEL Hydra
    • Voor eigen inlegzolen
    • Lopen als op wolken
    • Pure verwennerij voor de blote voet
  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

€ 69,95 € 129,95 (46,17% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 69,95 € 129,95 (46,17% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

    • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
    • Gratis verzending vanaf € 50,-
    • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
    • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

De schokdempende sandaal met de zomerse zachte zool is met blote voeten pure verwennerij. Flexibel verwerkt volgens de opanken-maakwijze, absoluut comfortabel met nog meer ruimte door de uitsparingen in het zijdezachte leer. Klittenbandsluiting bij de hiel, ademende binnenbekleding van microvezel en gepolsterd voetbed.

Design met comfort. Absoluut comfortabel, bij elke beweging krijgt de voet ruimte door de uitsparingen in het zijdezachte leer.

Helvesko zomer Soft-zool: Geschuimde PU-zool dik en zacht met een golfprofiel en gewatteerd voetbed dat ook kan worden vervangen voor eigen inlegzolen.

Super zacht modeplezier: Als twee schuimkussens dempt deze modieuze zomerse zachte zool samen met de dikke inlegzool elke stap. Bovendien met een antislip gegolfd profiel. Goed voelbaar: de zachte zool geeft mee en dempt perfect. Ook geschikt voor stevigere inlegzolen.

Opanken maakwijze - extra flexibel! De opanken maakwijze betekent een speciaal genaaide schoen lijkend op de mocassin. Kenmerkend is de dubbele handnaad met vlechtdraad. De zool en het bovenleer worden met elkaar verbonden tot een flexibel geheel. Als bescherming voor de regen zijn de binnennaden extra gevoerd. Een stevige super comfortabele schoenspecialiteit met veel bewegingsvrijheid!

Gemak van klittenbanden: zo bepaalt u snel de individuele pasvorm! Vaak hebben voeten b.v. `s avonds meer ruimte nodig dan `s morgens, net als op warme dagen. Klittenbanden zijn gemakkelijk zonder druk aan te passen. Wij gebruiken de beste kwaliteit klittenband, altijd betrouwbaar. En in de mode allang een klassieker!

Klittenbandsluitingen: zijn direct afgekeken van de natuur: net zo als kleine klitten met hun kleine weerhaken overal aan vast blijven zitten, functioneren ook de fijne geïmiteerde klittenhaakjes. Steeds weer opnieuw, scheur- en trek vast, zeker en onverslijtbaar. Klittenbanden zijn super eenvoudig te openen, te sluiten en aan te passen.

Microvezel is zacht voor de blote voet! Voor een natuurlijk voetklimaat! Het zijdezachte materiaal reguleert temperatuur en vochtigheid, het is stevig, gemakkelijk in onderhoud en hygiënisch.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Specificaties

Kleur: roze, rood
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 39, 42
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed