MODEL Trixi

 • 3.226.00
MODEL Trixi
MODEL Trixi
MODEL Trixi
MODEL Trixi
MODEL Trixi
  • Voor eigen inlegzolen
  • Ideaal aan de voet aanpassen
  • Explorerzool voor dynamisch afrollen
 • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

€ 109,95 € 149,95 (26,68% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 109,95 € 149,95 (26,68% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
  • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Perfect aan te passen klittenbanden van extra zacht leer met leren voering. Verwisselbaar BioFlex-voetbed met ALCANTARA bekleding. Explorer-zool voor dynamisch afrollen.

Perfecte afrol sandalen. Dat werkt ideaal op de Explorer sandaalzool! Met variabele ondersteuning door de verstelbare klittenbandsluitingen.

Gemak van klittenbanden: zo bepaalt u snel de individuele pasvorm! Vaak hebben voeten b.v. `s avonds meer ruimte nodig dan `s morgens, net als op warme dagen. Klittenbanden zijn gemakkelijk zonder druk aan te passen. Wij gebruiken de beste kwaliteit klittenband, altijd betrouwbaar. En in de mode allang een klassieker!

Klittenbandsluitingen: zijn direct afgekeken van de natuur: net zo als kleine klitten met hun kleine weerhaken overal aan vast blijven zitten, functioneren ook de fijne geïmiteerde klittenhaakjes. Steeds weer opnieuw, scheur- en trek vast, zeker en onverslijtbaar. Klittenbanden zijn super eenvoudig te openen, te sluiten en aan te passen. Perfecte pasvorm in één beweging: Klittenbandsluitingen zijn gemakkelijk te sluiten en steeds aan te passen, zoals losser te maken, wanneer de voet tijdens warme dagen meer ruimte nodig heeft. Langdurig te gebruiken door de goede kwaliteit.

Het BioFlex voetbed: is gemaakt van licht kurk, overtrokken met leder en heeft een latex hielinzet. Het bevordert het afrollen op de Explorer-zool en kan vervangen worden door eigen inlegzolen.

ALCANTARA bekleding: Hygiënische mode voor de blote voet: Intersko heeft enkele goede tips voor u! Bijvoorbeeld regelmatige reiniging van dit antibacteriële voetbed met ALCANTARA bekleding. Dit geldt natuurlijk voor alle binnenzolen!

Explorer-zool: Dynamische voetafwikkeling door schokwerend systeem. Gezond afrollen Vangt doeltreffend alle schokken op en spaart daardoor rug en gewrichten. Bij de hak een dempend anti schok-systeem. Stevige ondersteuning voor de middenvoet. Bij de punt en de hak afgeschuind voor gemakkelijk afrollen.

Dynamische Explorer-zool: Een revolutionaire ontwikkeling op het gebied van sportief en natuurlijk lopen zoals bijvoorbeeld Nordic walking. Gevormd voor ideaal afrollen, met stevige ondersteuning voor de middenvoet en een geïntegreerd schokwerend systeem. Vangt doeltreffend alle schokken op en spaart daardoor rug en gewrichten. De Explorerzool is slijtvast, superflexibel en is voorzien van een antislipprofiel. Geschikt voor eigen inlegzolen.

Specificaties

Kleur: zwart
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 39
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale wreef
Breedte: normaal tot breed