MODEL Isna

  • 6.013.07
MODEL Isna
MODEL Isna
MODEL Isna
     
    • Kurksandaal met klittenbandsluitingen
    • Een favoriet voor blote voeten
€ 50,00 € 124,95 (59,98% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 50,00 € 124,95 (59,98% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

    • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
    • Gratis verzending vanaf € 50,-
    • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
    • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Individuele pasvorm en met volledig natuurlijk gevoel aan de voet: een favoriet voor blote voeten met lichte, elastische kurkzool met latexpolstering. Van hoogwaardig suède met mat/glans effect. Klittenbanden met polstering, binnenin met zacht leer als voering en binnenzool. Loopvlak van PU.

Licht kurk als luchtkussen: Deze zool van licht kurk biedt alles: laag voor laag een genot voor blote voeten. Met kalfsleren toplaag, polstering van latex en een kurklaag die voelt als een fijn verend luchtkussen. De dempende loopzool van PU-rubber is antislip en geeft niet af, aan de hiel een hoge bescherming.

Met hielbeschermer: De dempende loopzool van PU rubber is antislip en geeft niet af, aan de hiel een hoge bescherming voor beter afrollen.

Puur genieten op blote voeten: De lichtgewicht kurkzool is een veerkrachtig luchtkussen met drie extra lagen: 1 leren dekzool, 2 latex laag, 3 slijtvaste PU-looplaag.

Gemak van klittenbanden: zo bepaalt u snel de individuele pasvorm! Vaak hebben voeten b.v. `s avonds meer ruimte nodig dan `s morgens, net als op warme dagen. Klittenbanden zijn gemakkelijk zonder druk aan te passen. Wij gebruiken de beste kwaliteit klittenband, altijd betrouwbaar. En in de mode allang een klassieker!

Klittenbandsluitingen: zijn direct afgekeken van de natuur: net zo als kleine klitten met hun kleine weerhaken overal aan vast blijven zitten, functioneren ook de fijne geïmiteerde klittenhaakjes. Steeds weer opnieuw, scheur- en trek vast, zeker en onverslijtbaar. Klittenbanden zijn super eenvoudig te openen, te sluiten en aan te passen.

Specificaties

Kleur: groen
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36
Categorie: Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed