Chios

  • Voor eigen inlegzolen

Maat:

€ 124,95

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 124,95

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 4.778.08
    • Beweeglijke klittenbandschoen
    • Van zacht leer met luchtig gaatjespatroon

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Hier komen meerdere goede ideeën bij elkaar: het zomergevoel van een sandaal en de steun van een stabiele schoen, super aan te passen door een klittenbandsluiting gecombineerd met elastiek. Een geweldige schoen voor de blote voeten, van leer met luchtig gaatjespatroon, gepolsterde rand en voering van microvezel. De lichte PU zool weegt bijna niets, het voetbed is uitneembaar.

Microvezel is zacht voor de blote voet! Voor een natuurlijk voetklimaat! Het zijdezachte materiaal reguleert temperatuur en vochtigheid, het is stevig, gemakkelijk in onderhoud en hygiënisch.

Gemak van klittenbanden: zo bepaalt u snel de individuele pasvorm! Vaak hebben voeten b.v. `s avonds meer ruimte nodig dan `s morgens, net als op warme dagen. Klittenbanden zijn gemakkelijk zonder druk aan te passen. Wij gebruiken de beste kwaliteit klittenband, altijd betrouwbaar. En in de mode allang een klassieker!

Klittenbandsluitingen: zijn direct afgekeken van de natuur: net zo als kleine klitten met hun kleine weerhaken overal aan vast blijven zitten, functioneren ook de fijne geïmiteerde klittenhaakjes. Steeds weer opnieuw, scheur- en trek vast, zeker en onverslijtbaar. Klittenbanden zijn super eenvoudig te openen, te sluiten en aan te passen.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Vederlicht: Zo licht als op wolken! U vergeet bijna dat u ze aan heeft.

Specificaties

Kleur: blauw
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Voor hallux valgus, Voor diabetes
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normale breedte