MODEL Helene

  • 3.474.05
MODEL Helene
MODEL Helene
MODEL Helene
MODEL Helene
MODEL Helene
MODEL Helene
    • Voor eigen inlegzolen
    • Met elastische inzetten
    • Verstelbare klittenbandsluitingen
  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

€ 50,00 € 114,95 (56,5% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 50,00 € 114,95 (56,5% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

    • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
    • Gratis verzending vanaf € 50,-
    • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
    • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Extra comfortabel! Ideaal aan te passen instapper met klittenbandsluitingen, van suède met gepolsterde elastische zone aan de bal van de voet. Rondom aangenaam door de voering van Dry Clim-microvezel en binnenzool van ALCANTARA. Explorer-sandaalzool van PU.

Alles voor uw welbehagen! Bij deze instapper met stretch zones is ook het voetbed heel bijzonder: zacht verend bij het afrollen op de Explorersandaalzool, zacht bekleed met ALCANTARA.

Bijzondere kenmerken zijn snel te herkennen! Zo zijn modellen met rekzones herkenbaar aan het stretchlogo. Deze schoenen zijn de verlichtende oplossing voor o.a. Hallux Valgus. Door de kleur af te stemmen op het leer is de rekzone bijna onzichtbaar.

Gemak van klittenbanden: zo bepaalt u snel de individuele pasvorm! Vaak hebben voeten b.v. `s avonds meer ruimte nodig dan `s morgens, net als op warme dagen. Klittenbanden zijn gemakkelijk zonder druk aan te passen. Wij gebruiken de beste kwaliteit klittenband, altijd betrouwbaar. En in de mode allang een klassieker!

Klittenbandsluitingen: zijn direct afgekeken van de natuur: net zo als kleine klitten met hun kleine weerhaken overal aan vast blijven zitten, functioneren ook de fijne geïmiteerde klittenhaakjes. Steeds weer opnieuw, scheur- en trek vast, zeker en onverslijtbaar. Klittenbanden zijn super eenvoudig te openen, te sluiten en aan te passen. Perfecte pasvorm in één beweging: Klittenbandsluitingen zijn gemakkelijk te sluiten en steeds aan te passen, zoals losser te maken, wanneer de voet tijdens warme dagen meer ruimte nodig heeft. Langdurig te gebruiken door de goede kwaliteit.

Zachte oplossingen voor gevoelige voeten! Een zege voor gevoelige voeten, de elastische zijkanten bieden meer ruimte ideaal bij o.a. Hallux Valgus. De elastische rekzones worden hier gecombineerd met zacht leder. Het flexibele Dry-Clim-microweefsel past zich optimaal aan de voet aan.

ALCANTARA bekleding: Hygiënische mode voor de blote voet: Intersko heeft enkele goede tips voor u! Bijvoorbeeld regelmatige reiniging van dit antibacteriële voetbed met ALCANTARA bekleding. Dit geldt natuurlijk voor alle binnenzolen!

Dynamische Explorer-zool: Een revolutionaire ontwikkeling op het gebied van sportief en natuurlijk lopen zoals bijvoorbeeld Nordic walking. Gevormd voor ideaal afrollen, met stevige ondersteuning voor de middenvoet en een geïntegreerd schokwerend systeem. Vangt doeltreffend alle schokken op en spaart daardoor rug en gewrichten. De Explorerzool is slijtvast, superflexibel en is voorzien van een antislipprofiel. Geschikt voor eigen inlegzolen.

Explorer-sandaal-zool: Dynamisch afrollen, ook op blote voeten! Dat kan met de Explorer sandaalzool. Het dempende voetbed kan worden verwijderd en vervangen worden door uw eigen inlegzolen.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen. Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Uitneembare voetbedden: zijn van hoge kwaliteit maar kunnen natuurlijk ook vervangen worden door eigen inlegzolen. Bovendien zijn ze ook na te bestellen om uw schoenen op te frissen.

Specificaties

Kleur: rood
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 42
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed