MODEL Nika

 • 4.786.88
MODEL Nika
MODEL Nika
MODEL Nika
MODEL Nika
MODEL Nika
MODEL Nika
  • Voor eigen inlegzolen
  • elegante, elastische sandaal
  • extra zacht, ideaal bij o.a. Hallux Valgus
 • Voor eigen inlegzolen
€ 50,00 € 124,95 (59,98% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 50,00 € 124,95 (59,98% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
  • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Het elastische materiaal is van modieus sporttextiel, royaal door de comfortabele pasvorm en aan de bal extra gevoerd. Extra zacht bij b.v. Hallux Valgus. De elastische rand omsluit zonder insnijden, de klittenbandsluiting bij de hiel zorgt voor een verstelbare steun. Superlichte Swing-sandaalzool van PU.

Twee inlegzolen gecombineerd voor dubbele demping: Het elastische PU met herstellend effect geeft een energie boost. 1. voetbed plus 2. onderlaag om te combineren of voor variabele ruimte in de schoen. Beide kunnen uitgenomen worden voor uw eigen inlegzolen. Na elke stap neemt de Soft-running zool weer zijn oorspronkelijke vorm aan.

Swing-zool voor sandalen: Swingend lopen met merkbare schokdemping door de extra verende zool. Het ingelegde voetbed en de verende buitenzool versterken elkaar. Voel de zachte schokdemping: Swingend lopen met merkbare schokdemping door de extra verende Swing-zool. Daarvoor zorgt het duo inlegzolen-systeem. Samen voor dubbel comfort of eentje voor meer ruimte in de schoen.

Gemak van klittenbanden: zo bepaalt u snel de individuele pasvorm! Vaak hebben voeten b.v. `s avonds meer ruimte nodig dan `s morgens, net als op warme dagen. Klittenbanden zijn gemakkelijk zonder druk aan te passen. Wij gebruiken de beste kwaliteit klittenband, altijd betrouwbaar. En in de mode allang een klassieker!

Klittenbandsluitingen: zijn direct afgekeken van de natuur: net zo als kleine klitten met hun kleine weerhaken overal aan vast blijven zitten, functioneren ook de fijne geïmiteerde` klittenhaakjes. Steeds weer opnieuw, scheur- en trek vast, zeker en onverslijtbaar. Klittenbanden zijn super eenvoudig te openen, te sluiten en aan te passen.

Perfecte pasvorm in één beweging: Klittenbandsluitingen zijn gemakkelijk te sluiten en steeds aan te passen, zoals losser te maken, wanneer de voet tijdens Deze zool weegt bijna niets! Het PU schuim met luchtpolstering voelt u hete dagen meer ruimte nodig heeft. Langdurig te gebruiken door de goede kwaliteit.

Zachte oplossingen voor gevoelige voeten! Een zege voor gevoelige voeten, het elastische materiaal biedt meer ruimte - ideaal bij o.a. Hallux Valgus. Het elastische materiaal wordt hier gecombineerd met zacht leder.

Specificaties

Kleur: blauw
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed