Laila

Laila

  • Voor eigen inlegzolen
€ 50,00 * € 119,95 * (58,32% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 50,00 * € 119,95 * (58,32% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 3.421.81
    • Zacht nubuckleer, met de structuur van jeans
    • Elastisch door flexibele Ströbel maakwijze

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Zacht nubuckleer, met de structuur van jeans – de sandalen tip van het seizoen! Comfortabele, flexibele Ströbel-maakwijze, geeft mee aan de hele voet en is aan te passen door de met leer gevoerde gekruiste klittenbanden. De soepel af te rollen Infinity-zool van PU heeft een uitneembaar voetbed.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Ströbelmaakwijze: een klassieke maakwijze steek voor steek wordt de schacht elastisch aan de binnenzool genaaid. En zorgt ervoor dat de schoen beweeglijk blijft.

Gemak van klittenbanden: zo bepaalt u snel de individuele pasvorm! Vaak hebben voeten b.v. `s avonds meer ruimte nodig dan `s morgens, net als op warme dagen. Klittenbanden zijn gemakkelijk zonder druk aan te passen. Wij gebruiken de beste kwaliteit klittenband, altijd betrouwbaar. En in de mode allang een klassieker!

HELVESKO Infinity-zool: Comfortabele afrolzool van flexibel PU met stabiele kern en dempend balkussen. Infinity-zool om perfect af te rollen. De naam zegt het al: eindeloos comfortabel! De exclusieve zool is van hoogwaardig rubber, flexibel en tegelijk goed steunend door de stabiele kern. Met afgeschuinde uiteinden en dwarse ribbels om af te rollen, antislip door opgeruwd loopvlak en een uitneembaar voetbed geschikt voor eigen inlegzolen - tot het kleinste detail doordacht!

Specificaties

Kleur: blauw
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 40
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale wreef
Breedte: normaal tot breed

8.6/10