Bruni

  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

€ 84,95 * € 134,95 * (37,05% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 84,95 * € 134,95 * (37,05% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 6.007.08
    • Heerlijk ontspannen lopen
    • Decoratieve leren instapper

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Hoogwaardig verwerkte leren instapper met klittenbandsluiting, waardoor de wreefwijdte aangepast kan worden. Fijntjes geperforeerd en met leer gevoerd. Met de hand genaaide PU zool met optische hak en een uitneembaar voetbed.

Ladysko opankenzool: PU-zool met een hoge wellnessfactor.. Elastisch met de handgestikt, luchtkussen met schokdemping. Extra comfortabel vervangbaar voetbed. Solide ontspannende zool en tevens heel decoratief door de rondlopende handnaad. Ontlast de rug merkbaar door de schokdemping in de hiel en met anti-slip door het noppenprofiel. Het voetbed van kurk en latex heeft een licht opgeruwde leren dekzool en is te vervangen door eigen inlegzolen

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Gemak van klittenbanden: zo bepaalt u snel de individuele pasvorm! Vaak hebben voeten b.v. `s avonds meer ruimte nodig dan `s morgens, net als op warme dagen. Klittenbanden zijn gemakkelijk zonder druk aan te passen. Wij gebruiken de beste kwaliteit klittenband, altijd betrouwbaar. En in de mode allang een klassieker!

Klittenbandsluitingen: zijn direct afgekeken van de natuur: net zo als kleine klitten met hun kleine weerhaken overal aan vast blijven zitten, functioneren ook de fijne geïmiteerde klittenhaakjes. Steeds weer opnieuw, scheur- en trek vast, zeker en onverslijtbaar. Klittenbanden zijn super eenvoudig te openen, te sluiten en aan te passen.

Specificaties

Kleur: blauw
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 39
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Aanbiedingen
Merk: Ladysko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed

8.6/10