MODEL Imogen

  • 5.858.00
MODEL Imogen
MODEL Imogen
MODEL Imogen
     
    • Voor eigen inlegzolen
    • Volledige voetvrijheid
    • Luchtige zomerschoen
  • Voor eigen inlegzolen
€ 69,95 € 159,95 (56,27% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 69,95 € 159,95 (56,27% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

    • 14 dagen vrijblijvend thuis proberen
    • Gratis verzending vanaf € 50,-
    • Gratis retourneren, eventueel thuis ophalen
    • 24 maanden garantie

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Ook voor bredere voeten! Daarvoor komt bij deze luchtige zomerschoen alles bij elkaar: van de zool met een comfortabele wijdte van licht TPU tot aan de drukvrije klittenbandsluiting en het soepele nappaleer. Aan de voorvoet met leren voering geperforeerd, voor een onverslijtbare kwaliteit en een blijvend comfortabele pasvorm. Het met leer beklede voetbed kan voor eigen inlegzolen verwisseld worden.

Extra breed, extra comfort: Extra brede pasvorm op de comfortzool! Deze brede zool zorgt rondom voor nog meer ruimte voor de tenen. Hierdoor kunnen uw tenen aangenaam bewegen.

Gemak van klittenbanden: zo bepaalt u snel de individuele pasvorm! Vaak hebben voeten b.v. `s avonds meer ruimte nodig dan `s morgens, net als op warme dagen. Klittenbanden zijn gemakkelijk zonder druk aan te passen. Wij gebruiken de beste kwaliteit klittenband, altijd betrouwbaar. En in de mode allang een klassieker!

Klittenbandsluitingen: zijn direct afgekeken van de natuur: net zo als kleine klitten met hun kleine weerhaken overal aan vast blijven zitten, functioneren ook de fijne geïmiteerde klittenhaakjes. Steeds weer opnieuw, scheur- en trek vast, zeker en onverslijtbaar. Klittenbanden zijn super eenvoudig te openen, te sluiten en aan te passen. Perfecte pasvorm in één beweging: Klittenbandsluitingen zijn gemakkelijk te sluiten en steeds aan te passen, zoals losser te maken, wanneer de voet tijdens warme dagen meer ruimte nodig heeft. Langdurig te gebruiken door de goede kwaliteit.

Uitneembaar voetbed: geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Specificaties

Kleur: zwart
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: extra breed