Lida

  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

Maat:

€ 94,95 * € 124,95 * (24,01% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 94,95 * € 124,95 * (24,01% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 4.785.01
    • Veelzijdige klittenbandsandaal
    • Design om van te genieten!

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Comfortabele, veelzijdige sandaal. De vorm is volledig aan te passen door drie open te klappen klittenbandsluitingen. Van zachte leersoorten, meegevend verwerkt volgens de Ströbel-maakwijze, binnenbekleding met actieve microvezel als voering en bekleding van het uitneembare met schuim gepolsterde voetbed. Super elastische Swing-sandaal-zool van PU voor perfect afrollen.

De perfecte pasvorm: Klittenbanden zijn eenvoudig, zonder druk en steeds opnieuw aan te passen: bijvoorbeeld voor meer ruimte tijdens hete dagen.

Gemak van klittenbanden: zo bepaalt u snel de individuele pasvorm! Vaak hebben voeten b.v. `s avonds meer ruimte nodig dan `s morgens, net als op warme dagen. Klittenbanden zijn gemakkelijk zonder druk aan te passen. Wij gebruiken de beste kwaliteit klittenband, altijd betrouwbaar. En in de mode allang een klassieker!

Klittenbandsluitingen: zijn direct afgekeken van de natuur: net zo als kleine klitten met hun kleine weerhaken overal aan vast blijven zitten, functioneren ook de fijne geïmiteerde klittenhaakjes. Steeds weer opnieuw, scheur- en trek vast, zeker en onverslijtbaar. Klittenbanden zijn super eenvoudig te openen, te sluiten en aan te passen.

Ströbelmaakwijze - een klassieke maakwijze. Steek voor steek wordt het leer elastisch aan de binnenzool genaaid. En zorgt ervoor dat de schoen beweeglijk blijft.

Microvezel is zacht voor de blote voet! Voor een natuurlijk voetklimaat! Het zijdezachte materiaal reguleert temperatuur en vochtigheid, het is stevig, gemakkelijk in onderhoud en hygiënisch.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Swing-zool voor sandalen: Swingend lopen met merkbare schokdemping door de extra verende zool. Het ingelegde voetbed en de verende buitenzool versterken elkaar. Voel de zachte schokdemping: Swingend lopen met merkbare schokdemping door de extra verende Swing-zool. Daarvoor zorgt het duo inlegzolen-systeem. Samen voor dubbel comfort of eentje voor meer ruimte in de schoen.

Specificaties

Kleur: wit
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36, 37, 39, 42
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed

8.6/10