Ronda

  • Voor eigen inlegzolen

Kleur:

€ 84,95 * € 99,95 * (15,01% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 84,95 * € 99,95 * (15,01% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd NL circa 1-3 werkdagen, levertijd België 5-7 werkdagen

  • 4.570.05
    • Lichtgewicht huisschoen met klittenbandsluiting
    • Uitneembaar voetbed

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Een lichtgewicht met geweldige warmte- en vocht uitwisseling! Heerlijk zacht walkloden en een uitneembaar voetbed.

Hierin voelen uw voeten zich heerlijk comfortabel! Een lichtgewicht met geweldige warmte- en vochtuitwisseling! Heerlijk zacht walkloden met versterkte neus. De perfecte pasvorm is regelbaar met de praktische klittenbandsluiting. Uitneembaar voetbed geschikt voor eigen inlegzolen. De elastische, dempende zool weegt bijna niets en kan ook buitenshuis worden gedragen.

Vederlichte huisschoenen: Geniet met deze lichtgewicht modellen van de volledige voetvrijheid! U zou bijna vergeten dat u ze aan heeft. De pantoffels voelen aan de voet zeer zacht, zijn licht in gewicht, elastisch, robuust, warm en actief ademend. De ideale verwennerij voor uw koude voeten!

Beschermende teenkap: Om het elastische walkloden in de juiste vorm te behouden, is er als versteviging een beschermende teenkap aangebracht.

Vederlichte kuipzool van slijtvast PU met schokdempend EVA voetbed. Geschikt voor eigen inlegzolen.

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar `voor eigen inlegzolen` dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Gemak van klittenbanden …zo bepaalt u snel de individuele pasvorm! Vaak hebben voeten b.v. `s avonds meer ruimte nodig dan `s morgens, net als op warme dagen. Klittenbanden zijn gemakkelijk zonder druk aan te passen. Wij gebruiken de beste kwaliteit klittenband, altijd betrouwbaar. En in de mode allang een klassieker!

Specificaties

Kleur: rood
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 39, 41
Categorie: Voor hallux valgus, Voor eigen inlegzolen, Voor diabetes, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed