Vala

  • Voor eigen inlegzolen
€ 50,00 * € 124,95 * (59,98% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

€ 50,00 * € 124,95 * (59,98% )

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd NL circa 1-3 werkdagen, levertijd België 5-7 werkdagen

  • 5.756.08
    • Comfortabele sandaalmode met vlechtwerk
    • Zachte polstering in de hiel

Vragen? Klik hier voor de klantenservice of bel 072 - 571 79 79.

Product informatie

Jong uiterlijk met vlechtwerk en prachtige gedetailleerde verwerking: bij deze nappaleren sandaal zijn de riempjes zorgvuldig met leer gevoerd, ze worden soepel door de riem in het midden geleid en hebben een zachte polstering aan de hiel. De bekleding van microvezel is zacht als mos.

Gemak van klittenbanden: zo bepaalt u snel de individuele pasvorm! Vaak hebben voeten b.v. `s avonds meer ruimte nodig dan `s morgens, net als op warme dagen. Klittenbanden zijn gemakkelijk zonder druk aan te passen. Wij gebruiken de beste kwaliteit klittenband, altijd betrouwbaar. En in de mode allang een klassieker!

Geschikt voor eigen inlegzolen: Comfortabele schoenen gemaakt naar uw wensen! Bij Intersko kunt u de modellen vinden die geschikt voor u zijn. Bijvoorbeeld geschikt voor eigen inlegzolen. Kijk bij ieder model. Staat daar voor eigen inlegzolen dan kunt u de inlegzool in één beweging verwijderen en uw eigen inlegzolen er weer in plaatsen.

Microvezel bekleding. Microvezel is zacht voor de blote voet! Voor een natuurlijk voetklimaat! Het zijdezachte materiaal reguleert temperatuur en vochtigheid, het is stevig, gemakkelijk in onderhoud en hygiënisch.

Specificaties

Kleur: blauw
Sortiment: Damesschoenen
Maat: 36
Categorie: Voor eigen inlegzolen, Aanbiedingen
Merk: Helvesko
Hoogte: normale tot hoge wreef
Breedte: normaal tot breed